آشیانه

آشیانه

مهاجرت به اسپانیا

 

مهاجرت به اسپانیا

مهاجرت به اسپانیا طرفداران زیادی دارد. اسپانیا بزرگترین تولید کننده روغن زیتون در جهان است. این

کشور جزء اتحادیه اروپا و عضو کشورهای پیمان شینگن می باشد. به دلیل فضای آرام، زندگی ارزان،

فرصت های سرمایه گذاری در اسپانیا و آب و هوای بسیار خوب، بسیاری از مردم، اسپانیا را برای مهاجرت

انتخاب می کنند. زندگی روزمره بسیار ساده تر از مکان های دیگر در سراسر جهان است.

انواع ویزای اسپانیا:

ویزای کار در اسپانیا

تحصیل در اسپانیا

سرمایه گذاری در اسپانیا

ویزای طلایی اسپانیا

ویزای تمکن مالی اسپانیا

ویزای بازنشستگی اسپانیا

 

اسپانیا در شبه‌ جزیره ایبری و در جنوب غربی اروپا واقع شده است. پایتخت این کشور شهر مادرید

می باشد. اکثر مردم به زبان اسپانیایی صحبت می کنند و مسیحی هستند. واحد پولی کشور یورو

می باشد. اسپانیا با کشورهای فرانسه و پرتغال همسایه است.

 

اقامت در اسپانیا

پس از 10 سال اقامت در اسپانیا، می توانید برای ملیت اسپانیا درخواست کنید. شما همچنین می توانید

ملیت اسپانیا را از طریق ازدواج یا تولد دریافت کنید، حتی اگر والدین شما در خارج از اسپانیا متولد شده

باشند. اگر با یک اسپانیایی ازدواج کرده اید، می توانید برای گرفتن شهروندی خود سریعا اقدام کنید، در این

صورت می توانید پس از یک دوره اقامت در اسپانیا، یک شهروند اسپانیایی شوید. درخواست و شرایط این

روش همانند نکات گفته شده در باب شهروندی اسپانیا است ، با این تفاوت که شما نیازی به 10 سال

اقامت در اسپانیا ندارید. همچنین باید ثابت کنید که یک شهروند خوب هستید – به لحاظ مالی پایدار و بدون

سابقه کیفری – و باید توانایی صحبت به زبان اسپانیایی را داشته باشید و در فعالیت های اجتماعی که

بخشی از زندگی اسپانیایی است، شرکت داشته باشید.

مهاجرت به اسپانیا - اقامت در اسپانیا- سرمایه گذاری در اسپانیا - تحصیل در اسپانیا - ویزای کار در اسپانیا
 

ویزای کار در اسپانیا

یکی از راه های مهاجرت به اسپانیا از طریق اخذ ویزای کار در اسپانیا می باشد. برای گرفتن

ویزای کار در اسپانیا کارفرمای اسپانیایی باید برای جذب نیروی کار خارجی درخواست دهد و با توجه به

این درخواست شما می توانید برای کار مورد نظر و گرفتن اقامت اسپانیا درخواست دهید. اما این روند

کمی مشکل به نظر می رسد  زیرا برای این کار کارفرما باید از شما شناخت کافی داشته باشد. البته

در صورتی که بعد از سه ماه آگهی نیروی کار برای این شغل پیدا نشد ، کارفرما می تواند برای گرفتن

نیروی کار خارجی اقدام کند. البته مشاغل مورد نیاز هر ساله اعلام می گردد و مهاجران مورد نیاز برای

استخدام جذب می شوند.

پس از اتمام تحصیل در اسپانیا نیز می توانید با یافتن شغل ویزای کار در اسپانیا را به دست آورید که در

نهایت به اقامت دائم اسپانیا منجر می شود.

به طور کلی گرفتن ویزای کار در اسپانیا کمی مشکل به نظر می رسد.

کارت آبی اتحادیه اروپا

اگر دارای مدرک تحصیلی عالی هستید می توانید حداقل سه سال در یک سطح حرفه ای کار کنید.

سپس شما می توانید برای یک کارت آبی اتحادیه اروپا درخواست کنید. البته باید یک قرارداد کار یا

پیشنهاد شغلی قانونی داشته باشید. کارفرما درخواست شما را به همراه اسناد مربوط به کار، شواهد

(در صورت لزوم) ارائه می دهد. پس از صدور مجوز کار و اجازه اقامت در کارت آبی اتحادیه اروپا، شما

باید برای ویزای خود در سفارت اسپانیا درخواست کنید. شما به گذرنامه، گواهی پزشکی، مدارک ثبت

احوال و یک کپی از قرارداد کار نیاز دارید.

کارت آبی برای یک سال معتبر است و تا زمانی که هنوز شرایط را برآورده می کنید، قابل تجدید می باشد.

هنگامی که یک کارت آبی اتحادیه اروپا دارید، می توانید به مدت سه ماه در یک دوره شش ماهه به سایر

کشورهای عضو اتحادیه اروپا سفر کنید. پس از 18 ماه، شما می توانید به یکی دیگر از کشورهای عضو

اتحادیه اروپا بروید، اما مجبورید درخواست کارت EU را در آن کشور درخواست کنید.

 

تحصیل در اسپانیا

یکی از راه های مهاجرت به اسپانیا از طریق تحصیل در اسپانیا می باشد. در سال 2014 اسپانیا محبوب ترین

مکان برای دانش آموزان با 40،202 دانش آموز ورودی بود . تحصیل در دانشگاه های اسپانیا به دو زبان

انگلیسی و اسپانیایی انجام می گیرد. دانشگاه های اسپانیا از سطح بالایی برخوردار هستند . بنابراین برای

تحصیل در اسپانیا متقاضیان زیادی اقدام می کنند . هزینه تحصیل سالیانه در کشور اسپانیا حدود ۶ هزار یورو

می باشد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای دانشجویی:

پرکردن فرم درخواست؛

مدارک تحصیلی؛

دو قطعه عکس گذرنامه که اخیرا گرفته شده است؛

نامه پذیرش از دانشگاه مود نظر؛

بیمه بهداشت و درمان با حداقل پوشش 30،000 یورو؛

اثبات تمکن مالی در حین اقامت؛

رضایت نامه از پدر و مادر.

مهاجرت به اسپانیا - اقامت در اسپانیا- سرمایه گذاری در اسپانیا - تحصیل در اسپانیا - ویزای کار در اسپانیا
 

سرمایه گذاری در اسپانیا

برای مهاجرت به اسپانیا شما می توانید از طریق سرمایه گذاری در اسپانیا یعنی خرید ملک و یا

ثبت شرکت در اسپانیا و ایجاد کسب و کار سرمایه گذاری کنید.

با سرمایه گذاری در اسپانیا فرد می تواند حقوق شهروندی اسپانیا را به دست بیاورید. این سرمایه گذاری

باید کمک کننده به اقتصاد اسپانیا باشد. با این کار شما می توانید همسر و فرزندان زیر 18 سال خود را

همراه کنید. با سرمایه گذاری در اسپانیا این ویزا ابتدا به مدت یک سال صادر می شود و قابل تمدید است.

شما می توانید با خرید یک ملک به ارزش ۱۵۰ هزار یورو ویزای شینگن را برای مدت شش ماهه به دست

آورید . سپس شما می توانید با پیدا کردن کار در این منطقه برای اخذ ویزای کار اقدام کنید. هم چنین شما

می توانید با خرید ملکی به ارزش ۵۰۰,۰۰۰ یورو اقامت دائم و ویزای طلایی اسپانیا را کسب کنید. البته

باید نشان دهید که تمکن مالی کافی برای گذراندن معاش زندگی خود را دارید و راههای کسب درامد

خود رانیز باید ثابت کنید. با گرفتن این ویزا شما می توانید در کشورهای عضو منطقه شنگن و اتحادیه اروپا

آزادانه سفر کنید. نیازی نیست که سرمایه گذار در کشور اقامت داشته باشد.

 

اقامت دائم اسپانیا

بعد از مهاجرت به اسپانیا ، هنگامی که شما پنج سال بدون وقفه و قانونی در اسپانیا زندگی کنید، میتوانید

برای اقامت دائم اسپانیا درخواست دهید. اقامت دائم اسپانیا به شما اجازه می دهد که در اسپانیا به طور

نامحدود کار کنید و در شرایط مشابه با شهروندان اسپانیا باشید و از خدمات و مزایای اجتماعی در اسپانیا

بهره مند شوید. برای اخذ اقامت دائم اسپانیا شما باید ثابت کنید که منابع مالی کافی برای گذراندن زندگی

خود و خانواده تان را دارید و همچنین باید بیمه بهداشت درمانی داشته باشید.

اسناد لازم:

یک گذرنامه معتبر؛

اثبات اقامت قانونی در اسپانیا به عنوان مثال یک قرارداد بلند مدت اجاره؛

گواهی سابقه کیفری صادر شده توسط مقامات در کشور خود؛

گواهی پزشکی؛

گواهی ازدواج یا طلاق و یا سایر اسناد مربوط به وضعیت تاهل شما.

 

برای مهاجرت به کشورهای اروپایی شما باید با شرایط مهاجرت به اروپا آشنایی داشته باشد. شما ممکن

قصد داشته باشید از طریق خرید ملک در اروپا و یا راه های دیگری مانند ثبت شرکت در اروپا برای مهاجرت

اقدام نمایید. شناسایی راه ها و شرایط موجود بسیار اهمیت دارد. از طریق شرکت مهاجرتی مونتیکال شما

می توانید اطلاعات مورد نیاز خود را کسب نمایید.

+ نوشته شده در  شنبه 15 دی 1397ساعت 11:54  توسط bahar